Number of the records: 1  

Psychologie

  1. Title statementPsychologie / Rita L. Atkinson ... [et al. ; z amerického originálu ... přeložili Erik Herman, Miroslav Petržela a Dagmar Brejlová]
    Edition statement2. aktualiz. vyd., V Portálu 1.
    Issue dataPraha : Portál, 2003
    Phys.des.xxiii, 752 s. : il., portréty
    ISBN8071786403
    NoteObsahuje bibliografii a rejstříky
    OriginalHilgard's introduction to psychology
    Another responsib. Atkinson, Rita L. (author)
    Atkinson, Richard C., 1929- (author)
    Smith, Edward E., 1940-2012 (author)
    Bem, Daryl J. (author)
    Nolen-Hoeksema, Susan, 1959-2013 (author)
    Herman, Erik, 1962- (translator)
    Petržela, Miroslav (translator)
    Brejlová, Dagmar, 1974- (translator)
    Učebnice k Carlson, John G.  Testy k Psychologii Atkinsonové a Hilgarda
    Subj. Headings psychologie psychology
    Form, Genre učebnice vysokých škol textbooks (higher)
    Conspect159.9 - Psychologie
    UDC 159.9(075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Call numberBarcodeLocationSublocationInfo
    7171 (FTK)3132015016FTKFTK, volný výběrDate due 30 days
    7171a (FTK)3132015405FTKFTK, volný výběrvypůjčený
    until 17.06.2024
    Date due 30 days
    7171b (FTK)3132015633FTKFTK, volný výběrDate due 30 days
    7171c (FTK)3132018106FTKFTK, volný výběrDate due 30 days
    PSYCHO/42 (LF)3135018227LFLF KnihovnaIn-Library Use Only
    250:020/X34d (KUP)3137012316ZbrojniceÚstřední knihovna UP - psychologieDate due 30 days
    250:020/X34 (KUP)3139144144ZbrojniceÚstřední knihovna UP - psychologieIn-Library Use Only
    250:020/X34a (KUP)3139144145ZbrojniceÚstřední knihovna UP - psychologieDate due 30 days
    250:020/X34b (KUP)3139217994ZbrojniceÚstřední knihovna UP - psychologievypůjčený
    until 05.06.2024
    Date due 30 days
    250:020/X34c (KUP)3139217995ZbrojniceÚstřední knihovna UP - psychologieDate due 30 days
    Psychologie

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.