Počet záznamů: 1  

Psychologie

  1. Údaje o názvuPsychologie / Rita L. Atkinson ... [et al. ; z amerického originálu ... přeložili Erik Herman, Miroslav Petržela a Dagmar Brejlová]
    Údaje o vydání2. aktualiz. vyd., V Portálu 1.
    Vyd.údajePraha : Portál, 2003
    Fyz.popisxxiii, 752 s. : il., portréty
    ISBN8071786403
    PoznámkaObsahuje bibliografii a rejstříky
    OriginálHilgard's introduction to psychology
    Dal.odpovědnost Atkinson, Rita L. (autor)
    Atkinson, Richard C., 1929- (autor)
    Smith, Edward E., 1940-2012 (autor)
    Bem, Daryl J. (autor)
    Nolen-Hoeksema, Susan, 1959-2013 (autor)
    Herman, Erik, 1962- (překladatel)
    Petržela, Miroslav (překladatel)
    Brejlová, Dagmar, 1974- (překladatel)
    Učebnice k Carlson, John G.  Testy k Psychologii Atkinsonové a Hilgarda
    Předmět.hesla psychologie psychology
    Forma, žánr učebnice vysokých škol textbooks (higher)
    Konspekt159.9 - Psychologie
    MDT 159.9(075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódLokaceDislokaceInfo
    7171 (FTK)3132015016FTKFTK, volný výběrDoba výp. 30 dní
    7171a (FTK)3132015405FTKFTK, volný výběrvypůjčený
    do 16.05.2024
    Doba výp. 30 dní
    7171b (FTK)3132015633FTKFTK, volný výběrDoba výp. 30 dní
    7171c (FTK)3132018106FTKFTK, volný výběrDoba výp. 30 dní
    PSYCHO/42 (LF)3135018227LFLF Knihovnapouze prezenčně
    250:020/X34d (KUP)3137012316ZbrojniceÚstřední knihovna UP - psychologieDoba výp. 30 dní
    250:020/X34 (KUP)3139144144ZbrojniceÚstřední knihovna UP - psychologiepouze prezenčně
    250:020/X34a (KUP)3139144145ZbrojniceÚstřední knihovna UP - psychologieDoba výp. 30 dní
    250:020/X34b (KUP)3139217994ZbrojniceÚstřední knihovna UP - psychologievypůjčený
    do 27.04.2024
    Doba výp. 30 dní
    250:020/X34c (KUP)3139217995ZbrojniceÚstřední knihovna UP - psychologieDoba výp. 30 dní
    Psychologie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.