Počet záznamů: 1  

Slezský sborník

  1. Údaje o názvuSlezský sborník = Acta Silesiaca
    Souběž.n.Acta Silesiaca
    NakladatelOpava : Matice Opavská, 1936-
    Opava : Slezský studijní ústav, 1936-1972
    Praha : Academia, 1973-1991
    Opava : Slezský ústav AV ČR, 1993-1993
    Opava : Slezský ústav Slezského zemského muzea, 1994-2009
    Opava : Slezské zemské muzeum, 2009-
    Fyz.popissvazků
    Roč., čísloRoč. 1(41) (1936) - roč. 42 (1937), roč. 43 (1945)-
    ISSN0037-6833
    PoznámkaV letech 1878-1935 sborník vycházel pod názvem: Věstník Matice opavské
    Dal.odpovědnost Slezské zemské museum (Opava, Česko)
    Předmět.hesla dějiny history * sociologie sociology
    Geografická hesla Slezsko Silesia
    Forma, žánr sborníky papers
    Konspekt94(430/439) - Dějiny zemí střední Evropy
    MDT 316 , 93/94 , (062.552) , (437.33+438) , (437.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; angličtina ; němčina ; polština
    Druh dok.PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    OdkazySouborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    Čísla2022: 1, 2
    1956: 14
    1954: Rejstřík Slezského sborníku k ro 1-50, 12
    1953: 11
    1951: příl. Slezská bibliografie
    1950: 8
    1949: 7
    1948: 6
    1947: 5
    1946: 4
    1945: 3
    Svazky2021: 1-2
    2020: 1-2
    2019: 1-2
    2018: 1-2
    2017: 1-2
    2016: 1-2
    2015: 1-2
    2014: 1-2
    2013: 1-2, chybí č. 1
    2010: 1-4, chybí č. 3-4
    2009: 1-4, chybí č. 1-3
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2004: 1-4
    2003: 1-4
    2002: 1-4
    2001: 1-4
    2000: 1-4
    1999: 1-4
    1998: 1-4
    1997: 1-4
    1996: 1-4
    1995: 1-4
    1994: 1-4
    1993: 1-4
    1992: 1-4, chybí č. 3, 4
    1991: 4. 1-4
    1990: 1-4
    1989: 1-4
    1988: 1-4
    1987: 1-4
    1986: 1-4
    1985: 1-4
    1984: 1-4
    1983: 1-4
    1982: 1-4
    1981: 1-4
    1980: 1-4
    1979: 1-4
    1978: 1-4
    1977: 1-4
    1976: 1-4
    1975: 1-4
    1974: 1-4
    1973: 1-4
    1972: 1-4
    1971: 1-4
    1970: 1-4
    1969: ro 67
    1968: ro 66
    1967: ro 65
    1966: ro 64
    1965: ro 63
    1964: ro 62
    1963: 1-4
    1962: ro 60
    1961: ro 59
    1960: ro 58
    1959: ro 57
    1958: ro 56
    1957: 1-3
    1956: ro 54
    1955: ro 53
    1954: ro 52
    1953: ro 51
    1952: ro 50
    1950: ro 48
    1949: ro 47
    1948: ro 46
    1947: ro 45
    1946: ro 44
    1945: ro 43
    URLhttp://www.szm.cz/rubrika/71/veda-a-vyzkum/periodika/slezsky-sbornik.html
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    časopis

    Slezský sborník
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.